Ontvang regelmatig nieuws

Utrechts Politie Mannenkoor 

EXCELSIOR

Grey And Mint Facebook Event Cover.jpg

Het Utrechts Politie Mannenkoor EXCELSIOR en Politie Dameskoor Proces Vocaal zingen samen 0p zaterdagavond 7 december Uniforms in Concert 2019 in de Sint Nicolaaskerk te Nieuwegein. Het belooft een mooi gevarieerd concert te worden met algemene muziek en muziek op weg naar kerstmis. 

Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior (Excelsior) wordt opgericht in 1930 als onderdeel van de ‘Politie Mannen Zang en Toneelvereeniging’, een onderafdeling van de toenmalige Algemene Bond van Politie Personeel in Nederland.

Dirigent Michel de Valk

In 1994 treedt De Valk aan als dirigent, hij is dan net een aantal jaren afgestudeerd aan de HKU te Utrecht in de studierichting koordirectie.

 

2019 Utrechts Politie Mannenkoor Excelsi

Het Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior zingt het hele jaar door concerten bij de diverse verzorgingshuizen, Ouderenbonden, kerken en instellingen. Een bijzonder drukke periode is de maand december waarbij het koor zo'n 10 kerstconcerten verzorgt.

Pianiste

Pianiste Marjan Fey

Marjan Fey is sinds 1998 vaste pianist van Excelsior. Na een lange periode zonder vaste pianist is Excelsior verheugd met deze flamboyante musicus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now